style="text-align: justify;">«علی الحوثی» یک فرمانده نظامی یمن در صنعا اظهار داشت: به رغم اعلام آتش‌بس، شبه نظامیان تروریست به مواضع نظامی ارتش و کمیته‌های انقلابی در استان مأرب حمله کرده و مواضع نظامی را هدف گرفتند.

وی افزود: نیروهای یمنی هم با شلیک موشک‌های کاتیوشا به حمله تروریست‌ها پاسخ داده و ده ها نفر از آنها را کشته یا زخمی کردند.

الحوثی گفت: ده ها نفر از شبه نظامیان منصور هادی با بهره برداری از فرصت آتش بس به دنبال سیطره بر مواضع ارتش یمن هستند اما رزمندگان یمنی عملیات تروریست‌ها را ناکام گذاشتند.

این فرمانده یمنی گفت: نیروهای یمنی همچنین تلاش تروریست‌ها برای انفجار یک خودروی انتحاری در غرب استان مأرب در شرق صنعا را ناکام گذاشتند قبل از اینکه تروریست‌ها بتوانند آن را منفجر کنند.

به گزارش فارس، با موافقت طرف‌های درگیر در یمن، آتش‌بس موقت در این کشور از امروز پنجشنبه رسما آغاز شد.

این آتش‌بس که قرار است 72 ساعت به طول بیانجامد، تحت نظارت سازمان ملل برقرار شده است.

این آتش‌بس به درخواست کشورهای غربی و پس از تحت فشار قرار گرفتن ریاض به دلیل حمله به یک مراسم ختم در صنعا در دستور کار قرار گرفت.

در آن حمله نزدیک به 150 نفر کشته و صدها تن دیگر زخمی شدند.

حملات شبانه ائتلاف عربی به صنعا و دیگر استان‌های یمن

در همین حال جنگنده های سعودی-آمریکایی شب گذشته ساعاتی قبل از شروع آتش بس صنعاو برخی دیگر از استان های یمن را بمباران کرده و خسارت مالی سنگینی به جا گذاشتند.

در صنعا پایگاه دیلمی در شمال این شهر و منطقه الحفا در شرق آن بمباران شد منطقه شاهره شهر همدان در استان صنعا نیز از دیگر اهداف جنگنده های سعودی بود.

در استان الحدیده نیز ساختمان نیروی دریایی مرکز استان 2 مرتبه بمباران شد.

دراستان صعده پل وادی برکان که سفیان و صعده را به هم متصل می کند هدف حمله هوایی سعودی‌ها قرار گرفت که به تخریب کامل پل منجر شد.

پایگاه لشکر 28 نیروی ساحلی یمن در نزدیکی تاسیسات نفتی در استان الحدیده در غرب یمن نیز توسط هواپیماهای سعودی بمباران شد.

فارس