با حضور تیم تحقیق در محل حادثه معلوم شد که پسر جوان مدتی قبل فارغالتحصیل شده بود اما یک شب قبل برای انجام کارهای دانشگاهیاش به مشهد آمده و شب را در خوابگاه سر کرده بود.
مسئول خوابگاه در تحقیقات گفت: مرد جوان را میشناختم. او اهل جنوب بود و در مدتی که در مشهد درس میخواند در این خوابگاه اقامت داشت. روز قبل او با من تماس گرفت و گفت که برای انجام کارهای اداری دانشگاه در راه آمدن به مشهد است و خواست که شب اجازه دهم در خوابگاه بماند.
من هم قبول کردم. وقتی رسید، حالش خوب نبود. میگفت که حالش خوش نیست و برای همین تختی در یکی از اتاقها که 7دانشجوی دیگر هم در آنجا حضور داشتند به او دادم و وی خوابید. اما صبح وقتی سراغش رفتم، متوجه شدم که نفس نمیکشد.
با اظهارات این مرد و از آنجا که هیچ آثاری مبنی بر درگیری یا گازگرفتگی در بدن متوفی به چشم نمیخورد، این فرضیه که او دچار مسمومیت غذایی شده باشد مدنظر قرار گرفت و جسد او برای بررسیهای تخصصی در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت.
همشهری
نظرات کاربران