کد خبر 215749

توصیه وزیر کشور به زائران اربعین

ساعت 24-وزیر کشور از زائران اربعین حسینی خواست از امروز شروع به بازگشت به کشور کنند.

div class="body body_media_content_show" style="text-align: justify;padding: 10px;">
وزیر کشور گفت: در برگشت حتماً 2 تا 3 میلیون نفر می خواهند ظرف دو سه روز به کشور برگردند که قطعاً مرزهای ما کشش ورود این همه زائر را ندارد.
وی گفت: همانطور که ما قبلاً پیشنهاد و از مراجع عظام هم استفتاء کردیم و آنها نظر داده اند افرادی که به کربلا می رسند و زیارت می کنند ثواب زیارت را برده اند و باید به سرعت برگردند و حتی خود عراقی ها هم همین کار را می کنند.
رحمانی فضلی افزود: برغم اینکه تاکنون حدود 400 هزار نفر برگشته اند اما باز هم حجم زائران در مسیرهای اربعین به سمت کربلا بسیار زیاد است و ما از زائران می خواهیم که از امروز شروع به بازگشت کنند چون اگر برنگردند در روزهای پایانی در مرزها دچار مشکل خواهند شد.
وزیر کشور گفت: البته ما با تلاش فراوان همه امکانات را فراهم کرده ایم اما ارائه این میزان از امکانات و تدارکات برای همه زائران در یک لحظه کار بسیار سختی خواهد بود پس خواهش ما از زائران این است که از هم اکنون به مرور برگردند.
واحد مرکزی