بر همین اساس برای این اردو فقط بازیکنان داخلی دعوت می‌شوند ضمن اینکه شانس دعوت از بازیکنانی مانند حقیقی و دژاگه که هم‌اکنون بدون تیم هستند نیز وجود دارد و چه بسا بازیکنانی که در زمان فوق در باشگاه‌های خارجی خود فعالیتی نداشته باشند تیم ملی را در این اردو همراهی کنند.
تیم ملی قرار است اردوی خود را از تاریخ 13 دی ماه آغاز کند و ملی‌پوشان در این اردوی 8 روزه در باشگاه ایرانیان مستقر خواهند شد.
شاگردان کی‌روش طبق برنامه زمانبندی کادرفنی در تاریخ 19 دی ماه در روز آخر اردوی خود در دبی به مصاف ساحل‌عاج خواهند رفت و این در حالی است که رایزنی‌ها از حالا برای برگزاری یک بازی تدارکاتی دیگر در تاریخ 16 دی ماه ادامه دارد.
پیش از این از گینه به‌عنوان حریف احتمالی ایران در تاریخ فوق نام برده می‌شد که گویا این بازی محقق نشده و یک تیم دیگر حریف ایران خواهد شد.

ایران ورزشی