مراد هاشم‌زهی با انتقاد از حذف یارانه شیر و افزایش مجدد قیمت محصولات لبنی٬ گفت: بی‌توجهی به افزایش نرخ محصولات لبنی به تحمیل هزینه‌های کمرشکن درمان برای تامین سلامت افراد منجر می‌شود.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه اختصاص یارانه به شیر برای افزایش سرانه مصرف این محصول باید در دستور کار دولت قرار گیرد٬ افزود: نمی‌توان انتظار داشت با وجود افزایش هزینه‌های تولید٬ تولیدکنندگان به حراج محصولات لبنی خود دست بزنند از این رو حمایت دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها ضروری است.

نماینده مردم در مجلس نهم٬ با یادآوری اینکه مصرف شیر در ایران یک سوم سرانه جهانی این محصول است٬ تصریح کرد: زمانی که افزایش جمعیت در کشور اولویت به شمار می‌رود باید حداقل‌های این مهم که مصرف محصولات لبنی است فراهم باشد.

هاشم‌زهی با بیان اینکه کاهش مصرف شیر و سایر محصولات لبنی در کشور زنگ خطری برای تهدید سلامت افراد در جامعه است٬ گفت: دولت باید با حمایت از تولیدکنندگان محصولات لبنی از افزایش قیمت این محصولات جلوگیری کند.بسیاری از افزایش قیمت ها در غفلت مسئولان و با دست سودجویان رخ می‌دهد که باید با تشدید نظارت ها با آن مقابله کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی٬ با ضروری خواندن تجدیدنظر دولت در تصمیم اخیر خود مبنی بر اختصاص ندادن یارانه به شیر٬ گفت: دولت برای حفظ سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمان باید اختصاص یارانه به شیر را در اولویت‌ اقدامات خود قرار دهد