به گزارش ساعت 24 به نقل ازاداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، امیر عباس تقی پور در نشست مسئولین روابط عمومی بیمارستانها، مراکز درمانی و واحدهای تابعه اداره کل درمان استان تهران گفت: سازمان تأمین اجتماعی از تعدد و تنوع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مخاطبان برخوردار است و با توجه به گستره جامعه هدف این سازمان، باید در روابط عمومی تلاش بیشتری داشته و به نیازهای مخاطبان توجه کنیم.
مدیر کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، اظهار داشت: روابط عمومی بخشی از وظایف مدیریت سازمان است که با تلاش آگاهانه کارگزاران روابط عمومی به منظور جلب رضایت مخاطبان انجام می شود. روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در حوزه اطلاع رسانی دقیق، شفاف و با سرعت در حال انجام کار است و معتقدم، اطلاع رسانی درروابط عمومی نباید به تبلیغ صرف برای سازمان تبدیل شده و از ماهیت و مأموریت خود دور بیفتد.
تقی پور بر لزوم انتقال نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات بیمه شدگان و کارفرمایان به مسئولان سازمان برای تصمیم گیری جامع و یافتن راه حل ها ی مناسب برای به حداقل رساندن مشکلات سازمان تاکید کرد.
وی بابیان اینکه یکی از وظایف روابط عمومی ها افکار سنجی است، گفت: متاسفانه افکار سنجی مخاطبان با وجود اهمیت بسیار بالا از جایگاه مناسبی در این سازمان برخوردار نبوده و اقداماتی برای ایجاد واحدی برای افکار سنجی مخاطبان در تأمین اجتماعی در حال انجام است.روابط عمومی در کشور از زمان ورود تکنولوژی های نوین ارتباطی تخصصی تر شده و مطالعات و پیشرفت های خوبی نیز در این حوزه انجام گرفته است.
در ادامه این مراسم، مدیر کل درمان استان تهران نیز گفت : حوزه روابط عمومی جایگاه ویژه ای در هر سازمانی دارد و از حساسیت زیادی برخوردار است.
محمد تقی خسروانی مقدم افزود: در روابط عمومی، سعه صدر و اخلاق مداری باید بیش از سایر واحدها حاکم باشد.با تغییر زیر ساخت ها در روابط عمومی، تقسیم درست کار پویایی در عملکرد این حوزه بیشتر خواهد شد.
دکتر خسروانی مقدم با اشاره به فعالیت های انجام شده برای پرداختن به ماموریت های اصلی سازمان در یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: خوشبختانه شاهد آن هستیم که اعتماد عمومی از بین رفته به سازمان، در حال ترمیم و اعاده است. نتیجه تمامی فعالیتهای در حال انجام منجر به رضایتمندی بیشتر بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری بگیران عزیز شود.
گفتنی است در این نشست لوح تقدیر مدیریت درمان استان تهران به مسئولین روابط عمومی های بیمارستانها، مراکز درمانی و واحدهای تابعه اهدا شد.
مشاور مدیر عامل و مدیر کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی:
تامین اجتماعی پیش به سوی تخصصی شدن
سایت خبری تحلیلی ساعت 24-مشاور مدیر عامل و مدیر کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی گفت: روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی در دور جدید مدیریت این سازمان به سمت تخصصی شدن پیش می رود.
نظرات کاربران