«رضا اسلامی» در جلسه شورای اداری شهرستان سیاهکل، با بیان این‌که تا شنبه بارش برف با شدت وجود دارد و بیشترین بارش برف در روز جمعه است، اظهار کرد: برای سیاهکل حداقل 75 سانتی‌متر برف پیش‌بینی شده است، از این‌رو از مردم می‌خواهیم تا در این روزها به ما کمک کنند.

فرماندار سیاهکل با اشاره به پیش‌بینی برودت منفی 6 درجه در استان گیلان برای روز یکشنبه، افزود: باید خودمان را آماده کنیم. همچنین گروه‌های مردم نهاد می‌توانند دست شهرداری، مدیران دستگاه‌ها و مردم را بگیرند.

وی با بیان این‌که در برف اخیر نمره 16 را به شهرستان سیاهکل می‌دهم، تصریح کرد: در روزهای آینده مردم و شهروندان در مسیر خیابان‌های اصلی و کوچه‌ها ماشین‌های خودشان را پارک نکنند و به فکر بیمه خانه‌های خودشان باشند.

این مقام مسئول قطعی برق در شهرستان سیاهکل را نسبت به بارش برف اخیر کم دانست و خاطرنشان کرد: قطعی برق در چنین شرایطی طبیعی است. شهرستان سیاهکل بارش برف را با موفقیت پشت سر گذاشت و بارش برف سنگین‌تری در پیش دارد.

اسلامی با اشاره به بازگشایی سریع محور کوهستانی سیاهکل به دیلمان در برف 14 بهمن، اضافه کرد: در چنین شرایطی همه دستگاه‌ها و ادارات باید در راه‌های اصلی به بازگشایی راه‌ها کمک کنند.

فرماندار سیاهکل خاطرنشان کرد: مساجدی که در مسیر جاده‌ها قرار دارند باید در ایام بارش برف برای کمک به مردمی که در مسیر گرفتار شده‌اند باز باشند.

ایسنا