دکتر پیرحسین کولیوند در توضیح خدمات اورژانس بیمارستانی در طرح سلامت نوروزی تا پایان روز دوازدهم فروردین ماه، گفت: طی این مدت دو میلیون و ۳۷۵ هزار و ۲۶۲ تن به اورژانس‌های بیمارستانی ارجاع داده شده‌اند که ۴۹ هزار و ۱۸۲ نفر از آنها دچار بیماری قلبی و ۳۴ هزار و ۸۳۶ تن نیز دچار بیماری تنفسی بوده‌اند.

وی افزود: همچنین ۵۱۰۷ تن از مراجعان به اورژانس بیمارستان‌ها، دچار سکته مغزی شده بودند. ۲۵ هزار و ۶۱۰ تن نیز با مسمومیت گوارشی به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ۴۶ هزار و ۲۱۴ تن از مراجعان به اورژانس بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: همچنین ۳۲ هزار و ۳۴۴ نفر به دلیل حوادث ترافیکی به اورژانس‌ها منتقل شده‌اند.

کولیوند گفت: از کل مراجعان به اورژانس بیمارستان‌ها، یک میلیون و ۹۹۹ هزار و ۸۰۵ تن در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

وی همچنین در تشریح گزارش اورژانس ۱۱۵ در طرح سلامت نوروزی گفت: تا پایان روز گذشته مجموعا ۱۶۶ هزار و ۷۲۸ ماموریت از سوی اورژانس ۱۱۵ ثبت شده است.

وی افزود: از میان کل ماموریت‌های انجام شده ۳۵ هزار و ۱۸۳ ماموریت مربوط به حوادث تصادفی و ۱۳۱ هزار و ۵۴۵ مورد نیز مربوط به حوادث غیر تصادفی بوده است.

کولیوند افزود: از این میان ۳۰ هزار و ۳۶۳ مصدوم تصادفی به بیمارستان‌ها اعزام شده‌اند. همچنین ۳۵۷۸ مصدوم تصادفی نیز در محل درمان شده‌اند.

ایسنا