هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در پاسخ به پرسش کریستین امان‌پور در این باره که آیا از حمله به سوریه حمایت کرده و آن را موثر می‌داند، تصریح کرد: فکر می‌کنم برای گفتن این امر زود است. با این حال من از این اقدام حمایت کردم.

وی ادامه داد: من به طور علنی از این اقدام حمایت نکردم زیرا نقش من این نبود اما در واقع از این اقدام حمایت کردم.

کلینتون تصریح کرد: با این حال اعتقاد دارم که این حمله تفاوت چندانی ایجاد نکرد.

این کاندیدای پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اظهار کرد: سوریه یکی دیگر از مشکلاتی است که همه ناامیدانه سعی در فهم آن دارند و می‌خواهند بدانند که چگونه می‌توان جنگ داخلی را در کشور متوقف کرد.

این مقام پیشین آمریکایی جلوگیری از نفوذ روزافزون ایران و مقابله با تأثیرگذاری روسیه در خاورمیانه را از جمله نگرانی‌های خود عنوان کرد.

وی همچنین از این امر که در پشت پرده توافق‌هایی میان ترامپ و روسیه وجود داشته باشد، ابراز نگرانی کرد.

کلینتون به دلایل شکست خود در انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخت و گفت: معتقدم دلیل شکست ما در انتخابات مداخلات و رویدادهای اثرگذاری بود که در ۱۰ روز آخر صورت گرفت.