امیرعباس سلطانی با بيان اينكه بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم آرامش و ثبات نسبی در جامعه حاکم شده است،افزود: اين‌‌ همان چیزی که مردم سال‌ها از داشتن آن محروم بودند. دولت طی یک سال گذشته در جهت آرامش روانی مردم و امیدواری به آینده عملکرد بسیار مثبتی داشته است این امید موجب حل برخی از مشکلات کشور شده است. دولت تدبیر و امید با رعایت قوانین و مقررات و قانونمنداری خود مردم را بیش از پیش نسبت به آینده امیدوار کرده است. آرامش نیاز اساسی مردم است و سایر مسائل تابعی از آن است، دولت در این زمینه بسیار موفق بوده است.

عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بعد عملیاتی در سطح کلان باید گفت متاسفانه سال گذشته بین ۱۳ تا ۲۰ درصد بودجه عمرانی تخصیص یافت و این مسئله مانع از اجرای بسیاری از پروژه‌های زیربنایی در چهارمحال و بختیاری شد.

امیر عباس سلطانی افزود: متأسفانه دولت در بخش پروژه‌های نیمه‌تمام به ویژه پروژه‌های مربوط به حوزه آب، صنعت و کشاورزی نتوانست موفقیت قابل توجهی به دست آورد و عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه عمرانی به دلیل شرایط کشور و تحریم‌های اقتصادی غرب جای بحث دارد. متأسفانه بودجه عمرانی سال گذشته تنها ۳۰ درصد تحقق یافت و به همین دلیل دولت در زمینه اقتصادی و عمرانی باید کوشش بسیاری انجام دهد.