مسعود کرباسیان در نخستين روز از هفته دفاع مقدس با حضور در جلسه شوراي فرماندهي حوزه ها و پايگاه هاي بسيج وزارت امور اقتصادي و دارايي، عملكرد گمرک را در اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي تشريح كرد.
رئیس کل گمرک ایران ضمن گراميداشت سي و چهار مين سالگرد هفته دفاع مقدس با اشاره به افتخار آفريني آن دوران خاطره اي نقل كرد و گفت: زمان جنگ يكي از دوستان ما كه فارغ التحصيل در خارج بود همراه دكتر چمران به ايران آمد و در جنگ هاي چريكي دفاع نامنظم در عمليات جنوب شركت كرد، سردار چمران كه شهيد شد ايشان هم همراه با جنازه به تهران آمد و يكماه بعد از آن گفت من خيلي فكر كردم كه چرا دكتر چمران شهيد شد و به اين نتيجه رسيدم كه چمران براي دفاع از دين و مملكتش شهيد شد و به خاطر همين من دوباره برمي گردم، دوباره رفت تا جنازه اش برگشت.
كرباسيان در ادامه با انتقاد از برخي اختلاس هاي كلان در سال هاي اخير اظهارداشت: امروز ما در گمرک بنا را بر ارائه تسهيلات به مردم گذاشتيم و فرمايشات مقام معظم رهبري هم در مورد اقتصاد مقاومتي به همين موضوع و مسائل مرتبط با توسعه اقتصادي اشاره دارد.
رئيس كل گمرک ايران در ادامه با اشاره به اينكه امروز رقيب ما در گمرک قاچاقچي است، از حضور ۲۴ سازمان در مرز و اخذ ۱۷ نوع عوارض از فعالان اقتصادي انتقاد كرد و اينگونه سياست ها را مانع اصلي تحقق سياست هاي تسهيل تجارت و بهبود فضاي كسب و كار در كشور دانست.
وی سپس به تشريح عملكرد گمرک در اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي پرداخت و با اشاره به اينكه گمرک در اين مدت در دو بخش روان سازي تشريفات گمركي و پرداخت حقوق ورودي تسهيلاتي را براي توليدكنندگان و فعالان اقتصادي فراهم آورده است تاکید کرد: راه اندازي سيستم اظهار از راه دور، ايجاد سرويس ارزيابي تک پنجره اي، انتشار ارزش هاي پايه كالاهاي وارداتي و صادراتي و ايجاد سرويس ارزيابي ويژه براي واحدهاي توليدي را از جمله تسهيلات گمرک در انجام تشريفات گمركي بوده است.
كرباسيان به ايجاد تسهيلات در پرداخت حقوق ورودي هم اشاره كرد و اظهارداشت: ترخيص كالا با اخذ ضمانت نامه بانكي و ترخيص نسيه قطعات و مواد اوليه از مهم ترين برنامه هاي گمرک ايران جهت تسهيل در پرداخت حقوق ورودي توليد كنندگان بوده است.
رئیس کل گمرک انتقاد کرد:
قاچاقچیان رقیب گمرک شدهاند!
سایت خبری تحلیلی ساعت 24- رئیس کل گمرک ایران با اعلام برنامه های جدید گمرک و روان سازی تشریفات گمرکی گفت: قاچاقچیان به رقیب ما در گمرکات کشور تبدیل شده اند.
نظرات کاربران