چهارمین روز از هفدهمین دوره بازیهای آسیایی دراینچئون دررشته ووشو با مسابقات ساندای بانوان ادامه یافت که در وزن ۵۲- کیلوگرم الهه منصوریان با شکست "کیم هی بین"از کره جنوبی به مبارزه فینال راه یافت.

در این مبارزه تماشاگران کشور میزبان به شدت ورزشکار خودشان را تشویق می کردند و جو سالن به سود حریف منصوریان بود اما این ووشوکار ایران با هوشیاری کامل توانست از سد این حریف هم عبور کرده و فینالیست شود. منصوریان توانست یک بار حریف را به بیرون پرت کند اما روی یک غفلت خودش هم به بیرون پرت شد. هر دو ورزشکار ضرباتی را به یکدیگر زدند که سهم نماینده ایران بیشتر از حریف بود. در فاصله ۱۹ ثانیه به پایان مبارزه در راند اول الهه منصوریان یک اخطار گرفت و این مبارزه ادامه یافت تا اینکه در پایان راند نخست نماینده ایران به عنوان فرد برنده اعلام شد.منصوریان در راند دوم هم توانست حریف را شکست دهد و فینالیست شود.

ووشوکار کره ای همان حریفی بود که در فینال مسابقات جهانی سال قبل در ترکیه الهه منصوریان علی رغم شکستگی استخوان صورتش او را شکست داده بود.الهه منصوریان برای کسب مدال طلا باید فردا (چهارشنبه) با ووشوکار چینی مبارزه کند.منصوریان مدال طلای مسابقات قهرمانی جهان در سال گذشته و برنز بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو را در کارنامه دارد.

محمد سیفیف دیگر ووشوکار تیم ملی کشورمان نیز با شکست نماینده چین به فینال مسابقات ووشوی بازیهای آسیایی اینچئون راه یافت.

چینی ها که خود را مهد ووشوی جهان می دانند در این مبارزه هم با تمام توان آمده بودند تا با شکست دادن نماینده ایران فینالیست شوند و مدال دیگری کسب کنند اما محمد سیفی با ارائه مبارزه ای خوب و هوشمندانه توانست این ووشوکار قدرتمند چین را شکست دهد و فینالیست شود. سیفی در هر دو راند چندین بار حریفش را زمین زد و به او اجازه ضربه نداد. این پیکار در راند دوم با بیرون افتادن حریف چینی از زمین به پایان رسید.

رسیدن محمد سیفی به فینال این شانس را برای او به وجود آورده تا بتواند مدال طلای خود در بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو را تکرار کند.محمد سیفی برای کسب مدال طلا باید فردا(چهارشنبه)با برنده مبارزه قزاقستان و ترکمنستان مصاف کند.

در ادامه مرحله نیمه نهایی ساندای مردان سجاد عباسی در وزن ۷۰- کیلوگرم مقابل "یو سانگون" از کره جنوبی و حمیدرضا لادور در وزن ۷۵- کیلوگرم مقابل " تورسینکالوف" از قزاقستان برای راهیابی به فینال مبارزه خواهند کرد.