در این بیانیه آمده تلاش برای استقرار یگان های ارتش ترکیه در قطر در راستای اجرای توافقی بود که اکتبر سال 2015 آغاز شد. ارتش ترکیه و قطر به منظور تعیین نیازهای نیروهای ترکیه که بعدها استقرار خواهند یافت و بررسی مکان مخصوص برای احداث این پایگاه و هماهنگی های لازم میان دو طرف با یکدیگر دیدارهایی داشتند.
"رجب طیب اردوغان " رئیس جمهوری ترکیه، در نهم ماه جاری دو تصمیم پارلمان را در این خصوص تایید کرد که یکی از آن دو درباره استقرار نیروهای مسلح ترکیه در خاک قطر و دومی نیز مبتنی بر همکاری میان آنکارا و دوحه درباره آموزش نیروهای امنیتی دو کشور بود.
کمیته نظامی مذکور روز دوشنبه در راستای ادامه تلاش ها برای ایجاد این پایگاه، راهی قطر شد. اعضای این هیات بررسی ها و هماهنگی های لازم با ارتش قطر برای استقرار نیروهای ترک در این کشور را ادامه خواهند داد.
العالم
نظرات کاربران