سعید چلندری مدیرکل فرودگاه امام خمینی در گفتگویی گفت: فاز یک طرح توسعه این فرودگاه در اختیار شرکت فرودگاه های کشور است و باتوجه به اینکه عملیات به‌سازی ترمینال مسافربری در حال انجام است، ساخت و تکمیل بخش قابل ملاحظه ای از ساختمان های پشتیبانی و دستگاه های نظارتی و امنیتی به پایان رسیده و تلاش می کنیم باقیمانده آن تا ۳ ماه آینده به اتمام برسد.

وی با اشاره به امکانات رفاهی خدماتی فرودگاه امام ادامه داد: پروژه هتل فرودگاه، از برنامه های مجری طرح توسعه فرودگاه امام است و در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

چلندری در خصوص وضعیت اساسنامه شهر فرودگاهی تصریح کرد: به طور کلی اساسنامه شهر فرودگاهی تصویب و ابلاغ شده است و وزارت راه و شهرسازی در مورد انتخاب اعضای مجمع و هیات مدیره، در حال تصمیم گیری است.

مدیرکل فرودگاه امام خمینی ره پیش از این در خصوص ساخت شهر فرودگاهی حضرت امام به خبرنگار بازار خبر گفته بود: اساسنامه این پروژه در کمیسیون تطبیق مجلس در حال بررسی است که اگر ابلاغ شود ساخت شهر آغاز می‌شود.

سید غلامرضا شیرازیان مجری طرح و توسعه فرودگاه بین‌المللی امام خمینی در نشست خبری خود با بیان اینکه طبق قانون پنجم توسعه ۱۴ هزار هکتار اراضی به شهر فرودگاهی در فرودگاه امام خمینی اختصاص یافته است، گفته بود: شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی یک شرکت مستقلی است که در این شرکت یک منطقه آزاد تجاری و اقتصادی ایجاد می‌شود.
منبع:بازار خبر