در شرایطی که کوچکترین حرکات ستاره‌های فوتبال جذابیت‌های خاص خود را برای مخاطبان دارد، مطمئنا درگیری بین دو چهره مطرح فوتبال ایران به گونه‌ای بود که تیتر یک اخبار رسانه‌ها را به خود اختصاص دهد. با این حال مجید جلالی معتقد است اصحاب رسانه نباید حساسیت خاصی نسبت به این موضوع نشان می‌دادند.


سرمربی پیکان با اشاره به درگیری هفته گذشته امیر حسین صادقی بازیکن این تیم با فرزاد حاتمی مهاجم تیم تراکتور سازی در هتل المپیک گفت: معمولا تلفن شخصی خود را همراه ندارم، اما بعد از مشاهده آن 73 تماس بی پاسخ از خبرنگاران و رسانه های مختلف داشتم. این موضوع سبب شگفتی من شد تا از یکی از خبرنگاران دلیل آن را جویا شوم که او نیز به موضوع این درگیری اشاره کرد.


جلالی در ادامه در خصوص این موضوع گفت: مقبولیت داشتن دلیلی بر ارزش یک خبر نیست. به شما خبرنگاران توصیه می کنم که بهتر است به گونه ای عمل کنید که افکار عمومی از شما تبعیت کنند، نه اینکه در شیوه اطلاع رسانی تابع افکار عمومی باشید.