quot;حیدر العبادی" نخست وزیر عراق در مراسم فارغ التحصیلی دانشکده ضد ترور در شهر ناصریه از امن بودی بغداد و آزادی مناطق تحت کنترل داعش در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی اظ‌هار داشت: بعضی رسانه‌های گروهی و حتی برخی از شخصیت‌های داخلی و خارجی درباره امنیت بغداد و تهدید داعش و نزدیک شدن این گروه تروریستی به بغداد سخن می‌گویند ، درحالی که این افراد از روی ناآگاهی چنین اظهار نظر می‌کنند و گرنه هر کسی می‌داند که اکنون بغداد از هر زمان دیگری امن تر است.

نخست وزیر عراق هدف از انتشار این گونه اخبار را تضعیف روحیه مردم دانست و گفت: بعضی‌ها تلاش می‌کنند با شایعه پراکنی در روحیه مردم تاثیر بگذارند ، اما من به مردم اطمینان می‌دهیم پایتخت عراق از شـمال ، جنوب ، شرق و غرب امن است و دست تروریست‌ها به آن نمی‌رسد.

العبادی در بخش دیگری از سخنان خود به آزادی کامل مناطق تحت کنترل داعش اشاره کرد و گفت: بر اساس یک برنامه ریزی قوی و با مشارکت مشاوران نظامی در آینده‌ای نزدیک عملیات آزادی تکریت و سپس دیگر مناطق عراق آغاز خواهد شد.

العبادی همچنین به حادثه پایگاه اسپایکر اشاره و تاکید کرد: همه ابعاد و زوایای جنایت اسپایکر روشن خواهد شد و عاملان جنایت به سزای عمل خود خواهند رسید.
منبع: تسنیم