به گزارش ساعت ۲۴، سایت خبری "میدان ۷۲" در این اطلاعیه از حامیان رئیس جمهور پیشین درخواست کرده است، آثار خود را برای شرکت در "پاسداشت خادم ملت" ارسال کنند.
فایلهای صوتی و تصویری به یادماندنی از محمود احمدی نژاد، آثار نوشتاری، پوستر، پادکست و تصاویر هنری مرتبط با "خادم ملت"، از جمله آثاری هستند که میتوانند در این فراخوان شرکت کنند.
در این اطلاعیه همچنین به هواداران محمود احمدی نژاد وعده همه آثار دریافت شده "پس از عاشورای حسینی تحویل شخص دکتر محمود احمدی نژاد" شود.
در اطلاعیه مفصل این فراخوان آمده است: "امسال جمعی از حامیان گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و دکتر احمدی نژاد بنا دارند تا پیش از محرم الحرام برای پاسداشت هرچند کوچک از این سرباز راستین انقلاب اسلامی و رهبری در حد وسع و توان خود این فراخوان مجازی را بصورت پرشورتر برگزار نمایند، لذا از شما عزیزان نیز دعوت میکنیم تا با رعایت اصول اخلاقی همه سخنان، درد و دل ها، اشعار، انتقادات و مطالب مد نظر خود را آزادانه با دکتر احمدی نژاد مطرح نمایید".
همچنین در این اطلاعیه، تاکید شده است که "این فراخوان ارتباطی با مناسبت خاصی نداشته و دلیل اصلی آن جمع آوری و تجمیع آثار مربوط به دکتر احمدی نژاد می باشد".
پیش تر نیز سایت دولت بهار، از سایتهای حامی محمود احمدینژاد كه فعاليتهای موسسه هواداران محمود احمدینژاد (هما) و عبدالرضا داوری، مشاور رسانهای رئيس دولت پيشين را انعكاس ميدهد با انتشار خبری از برگزاری جشن تولد احمدینژادیها برای محمود احمدینژاد در تاریخ یکم آبان ماه خبر داده بود.
فراخوان سپاس از احمدینژاد!
ساعت 24- یکی از سایتهای خبری وابسته به هواداران محمود احمدی نژاد، در اطلاعیه ای از مخاطبان خود برای شرکت در فراخوان مجازی پاسداشت محمود احمدی نژاد ، دعوت کرده است.
نظرات کاربران