سه شنبه شب در ۸ دیدار لیگ قهرمانان ۴۰ گل به ثمر رسید. بایرن مونیخ در ورزشگاه المپیک شهر رم میزبانش را ۱-۷ شکست داد و شاختار دونتسک هم موفق شد با نتیجه ۰-۷ در زمین باته بوریسوف به پیروزی برسد. پیروزی دراماتیک ۳-۴ شالکه در برابر اسپورتینگ لیسبون هم یک دیدار پرگل را رقم زد. از سوی دیگر چلسی با ۶ گل میهمان اسلونیایی اش را در هم کوبید.

در اسپانیا بارسلونا ۱-۳ از سد آژاکس گذشت و در قبرس پاریس سن ژرمن با گل دیرهنگام کاوانی آپوئل نیکوزیا را شکست داد. پورتو ۲-۱ اتلتیکو بیلبائو را برد و منچستر سیتی و زسکا مسکو در روسیه ۲-۲ مساوی کردند.

در مجموع ۴۰ گل در این دیدارها به ثمر رسید که از زمانی که شبی ۸ بازی برگزار می شود، این یک رکورد است. رکورد قبلی به سپتامبر ۲۰۰۰ برمی گردد که در آن شب ۳۶ گل به ثمر رسید و بازی به یادماندنی هامبورگ و یوونتوس که ۴-۴ شد در آن شب برگزار شد.

اما در روز اول ماه اکتبر سال ۱۹۹۷ که در هر شب ۱۲ دیدار برگزار می شد، ۴۴ گل به ثمر رسیده بود.