علیرضا خسروی در گفت‌وگویی بیان کرد: همه کشورهایی که در رکود تورمی بوده‌اند از دروازه مسکن از این وضعیت بیرون آمده‌اند، نه زمین، نه مصالح و نه افراد فعال در این بخش تحریم نیستند بنابراین بخش مسکن هیچ ربطی به تحریم‌ها ندارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به قانون ساماندهی مسکن گفت: در این قانون می‌توان زمین را به انبوه‌سازان واگذار کرد و پس از ساخت واحدها به نسبت سهم خانه به دولت واگذار می‌شود. ۵۰ درصد خرید خانه در حال حاضر مربوط به زمین است، زمانیکه زمین را حذف کنیم قیمت مسکن نصف شده و ارزان می‌شود. وضعیت کنونی جامعه مانند بیماری است که نیازمند شوک دارد.

وی تصریح کرد:‌پیشنهاد ما این بود زمین را ملی اعلام کنند، چگونه شد که ما توانستیم صنعت نفت را ملی کنیم. در بسیاری از کشورها این کار را کرده‌اند و با این کار عطش بازار مسکن می‌خوابد، یعنی به‌ یکباره قیمت ساختمان نصف می شود و برای مالک نگهداری آن مقرون به‌صرفه نیست.

منبع:تسنیم