علي اصغر زارعان، معاون حفاظت و امنيت هستهاي سازمان انرژي اتمي گفت: خرابكاران هسته اي قصد داشتند با استفاده از فرايندي در مخازني كه حمل آب سنگين را بر عهده داشته باشند و اختلال ايجاد کنند اما قبل از اين که يک قطره آب سنگين در اين مخازن ريخته شود اين مساله شناسايي و خنثي شد.
وي تاكيد كرد كه ما در آينده نزديک قادر خواهيم بود اين مخازن را به طور بومي در کشور توليد کنيم.
زارعان كه در حاشيه مراسم گراميداشت سالروز پدافند غيرعامل سخن مي گفت تاكيد كرد كه وظيفه پدافند غيرعامل در سازمان انرژي اتمي صيانت از دستاوردها ، تجهيزات، نيروي انساني به طور نرمافزاري و سختافزاري است. با رعايت چارچوبهاي پدافند غيرعامل و با توجه به شناختي که از تهديد داريم هر نوع اقدام و خرابکاري دشمن در تاسيسات هستهاي کشورمان را ميتوانيم خنثي کنيم.
زارعان در پاسخ به اين سوال که آيا اخيرا خرابکاري در صنعت هستهاي کشور کشف و خنثي شده است؟ گفت: با توجه به اين که رويکرد بيگانگان اختلال در صنعت هستهاي کشورمان است و اين رويکرد همچنان ادامه دارد، حدودا دو هفته پيش با توانمندي همکارانم در صنعت هستهاي نمونهاي از اين خرابکاريها کشف و خنثي شد. به گزارش ايسنا خرابكاران هسته اي قصد داشتند با استفاده از يك فرايندي در مخازني كه حمل آب سنگين را بر عهده داشته باشند اختلال ايجاد کنند اما قبل از اين که يک قطره آب سنگين در اين مخازن ريخته شود اين مساله شناسايي و خنثي شد. ما در آينده نزديک قادر خواهيم بود اين مخازن را به طور بومي در کشور توليد کنيم.
معاون حفاظت و امنيت هستهاي سازمان انرژي اتمي تاکيد کرد: دشمن بايد بداند هيچ اقدامي را عليه تاسيسات و مراکز کشورمان نميتواند انجام دهد و ما در حوزه صنعت هستهاي اين مهم را با جديت دنبال ميکنيم و اميد دشمن را نااميد ميکنيم.
خرابکاری هستهای خنثی شد
ساعت 24- معاون رییس سازمان انرژی اتمی از خنثیسازی یک خرابکاری دشمنان در صنعت هستهای خبر داد و گفت:حدودا دو هفته پیش با توانمندی کارکنان صنعت هستهای یک اقدام به خرابکاری هسته ای کشف و خنثی شد.
نظرات کاربران