laquo;أدیسو أریجا کیتیسا» سخنگوی محلی در اقلیم «أورومیا» گفت که مهاجمان سومالیایی از پنج‌شنبه گذشته ۲۹ شهروند از نژاد الأورومو را در دو منطقه هاوی جودینا و دارو لیبو به قتل رساندند.

پس از این حمله، حملات تلافی‌جویانه دیگری از سوی قبیله الاورومو در منطقه دیگری رخ داد که در نتیجه آن نیز ۳۲ سومالیایی به قتل رسیدند.

بنابر گزارش شبکه روسیا‌الیوم، سخنگوی محلی گفت که مسئولان تهدید کرده‌اند که عاملان این خشونت‌ها را مجازات خواهند کرد.

یک سایت اتیوپیایی نیز گزارش داد که بیش از ۶۰ شهروند سومالیایی در شهرک غادوله کشته شدند.

رسانه‌های محلی نیز گزارش دادند که نیروهای امنیتی از این منطقه عقب‌نشینی کرده‌اند و پیش از وقوع حمله تماس تلفنی با این منطقه قطع بود.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که این منطقه با موج جدید خشونت مواجه است که به دنبال تظاهرات شهر سیلینکو آغاز شد و به گفته مسئولان محلی ۱۶ نفر از قبیله الأورومو سه‌شنبه گذشته به دست نیروهای ارتش کشته شدند.

انتهای پیام/م