اولین روز کاری این هفته بورس اوراق بهادار تهران با برتری تقاضا در برخی نمادهای حاضر در صنایع بانکی، پتروشیمی، سیمانی و تجهیزاتی آغاز شد و به همین ترتیب شاخص با تداوم روند صعودی به نیمه ۷۶ هزار واحد نزدیک شد.
شاخص کل با افزایش ۲۵۳ واحدی به رقم ۷۶ هزار و ۴۲۰ واحد رسید و علاوه برآن ارزش معاملات هم با داد و ستد بیش از یک میلیارد و ۱۶۴ میلیون برگه سهم به ۲۹۰ میلیارد تومان نزدیک شد.
امروز مخابرات ایران هلدینگ تاپیکو، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، سایپا، بانک تجارت، گسترش نفت و گاز پارسیان، بانک کارآفرین، سیمان فارس و خوزستان، سرمایهگذاری خوارزمی و ایران ترانسفو بیشترین تأثیر مثبت را با شاخص داشتند اما بانکهای ملت، صادرات و ملی مس به دلیل افزایش عرضهها تأثیر منفی بر شاخص داشتند.
در فرابورس شاخص ۲ واحد به عقب برگشت و به رقم ۸۶۳ واحد رسید در این بازار گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان، ذوبآهن اصفهان، بانک دی و بانک خاورمیانه بیشترین تأثیر منفی را گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری ساعت 24 به نقل از فارس؛ اوراق امتیاز تسهیلات خرید مسکن هم روند متعادلی را در پیش گرفت و در محدوده ۹۱ هزار تومان معامله شد.
شاخص بورس به نیمه ی 76 هزار واحدی رسید
ساعت 24- در اولین روز کاری این هفته بورس اوراق بهادار تهران علاوه بر افزایش ۲۵۳ واحدی شاخص، ارزش معاملات هم با روندی روبهرو رشد، به ۲۹۰ میلیارد تومان رسید.
نظرات کاربران