ضربه کاشتی ترابی پس از برخورد به تیر دروازه به صورت حسینی برخورد کرد و به کرنر رفت و همین مساله باعث مصدومیت حسینی شد. فردوسی پور در هنگام گزارش این صحنه به حسینی اتهام زد که مصدومیتش جدی نیست و برای گذران وقت خودش را روی زمین انداخته تا این چند دقیقه سپری شود و از رکورد مودت عبور کند.
در حالی که تصاویر تلویزیونی چندین بار نشان داد که توپ پس از برخورد به تیر دروازه به بینی حسینی برخورد کرده فردوسی پور حاضر به کوتاه آمدن از ادعای خود نشد و چندین بار با شمردن ثانیه ها محاسبه کرد که حسینی چقدر دیگر باید خودش را روی زمین نگه دارد تا صاحب این رکورد ارزشمند شود.
حضور کادر پزشکی استقلال بالای سر حسینی، خونریزی از بینی او و قرار دادن تامپون سفید برای جلوگیری از خونریزی هم باعث نشد که فردوسی پور به اشتباهش اعتراف کرده و بپذیرد که حسینی قصد تمارض نداشته و واقعا مصدوم شدده است. به هر ترتیب به نظر می رسد او حداقل در برنامه نود فرصت خواهد داشت که از حسینی و هواداران استقلال عذرخواهی کند. چرا که بابت اتهام تمارض یک عذرخواهی بدهکار است.
ایلنا
نظرات کاربران