دولت‌آبادی گفت: خیلی دوست داشتم از بیستمین نمایشگاه مطبوعات بازدید کنم اما می‌دانم اگر این کار را این اتفاق بیفتد، خبرنگاران مدام درباره «زوال کلنل» از من می‌پرسند. دوست ندارم دوباره حرف و حدیث درباره این کتاب در رسانه‌ها آغاز شود.

خالق «کلیدر» در پاسخ به این پرسش که حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز(۲۰ آباد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد «زوال کلنل» به دلیل نقایص محتوایی منتشر نمی‌شود؛ گفت: تصمیم گرفتم مدتی درباره «زوال کلنل» سکوت کنم. فکر می‌کنم به این ترتیب حواشی کمتری برای رمانم ایجاد می‌شود.

به گزارش ساعت۲۴ به نقل از ایلنا؛نسخه انگلیس رمان «کلنل» که قرار بود در ایران با نام «زوال کلنل» منتشر شود، سال ۲۰۱۳ جایزه یان میخالسکی سوئد را برای دولت‌آبادی به ارمغان آورد. این کتاب نامزد جوایزی مانند من بوکر آسیا، بهترین کتاب ترجمه شده در آمریکا و ادبیات بین‌المللی خانه فرهنگ جهان در برلین را هم به خود اختصاص داد.

بیستمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی تا ۲۴ آبان درمصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.