در آخرین روز مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان، ونه برداران دسته فوق سنگین بر روی تخته آمدند تا قهرمان این وزن نیز مشخص شود. مهم ترین اتفاق در رقابتهای فوق سنگین ، بازگشت مجدد بهداد سلیمی پس از یک سال غیبت به صحنه جهانی بود.
در سال گذشته و درغیاب سلیمی عنوان قوی ترین مرد جهان به روسلان آلبگوف روس رسید اما بهداد برای پس گرفتن این عنوان قدم به تخته مسابقات گذاشت.
او در حرکت یک ضرب با ثبت رکورد ۲۰۶ کیلوگرم به کارش پایین داد و به مدال نقره رسید.
همانطور که انتظار می رفت رقابت اصلی در این وزن میان بهداد سلیمی، روسلان آلبگوف و الکسی لووچف از روسیه بود. سلیمی برای نخستین حرکت پشت وزنه ۲۰۶ کیلوگرم قرار گرفت که آن را بالای سر برد.
به گزارش ساعت 24 به نقل از ايسنا، دو رقیب بهداد نتوانستند حرکت اول خود را با موفقیت پشت سر بگذارند. در حرکت دوم البگوف ۲۰۵ کیلوگرم را بالای سر برد اما لووچف باز هم ۲۰۵ کیلوگرم را انداخت. لووچف سومین وزنه را هم انداخت اما آلبگوف وزنه ۲۱۰ را بالای سر برد تا کار سیلمی سخت شود. سلیمی وزنه ۲۱۱ را دو بار بالای سر نبرد و نقره گرفت.
سلیمی در یک ضرب نایب قهرمان جهان شد
ساعت 24- بهداد سلیمی با ثبت ۲۰۶ کیلوگرم در اولین حرکت مدال نقره یک ضرب را بر گردن آویخت.
نظرات کاربران