رحیم میدانی صبح امروز در همایشی که برای بررسی چالشهای صنعت آب به ویژه در فلات مرکزی ایران برگزار شد، با تاکید بر اینکه تا حد کفایت در کشور قانون داریم گفت: اراده لازم در بخش آب باید شکل گیرد تا منابع آب به خوبی مدیریت شوند.
وی با اشاره به اینکه منشاء هر تحول در فکر ما است تصریح کرد: باید آسیب شناسیهای لازم در صنعت آب صورت گیرد و ببینیم که آیا با توجه به مسائل و مشکلات وضعمان به چه صورت است؛ در حال حاضر از وضعیت خوبی برخورداریم.
معاون وزیر نیرو در امور آب با تاکید بر لزوم تقویت جوامع محلی گفت: باید در بخش بهره برداری توجه لازم صورت گیرد.در حال حاضر برنامه های لازم برای ارتقای بهره برداری تبیین شده است باید برنامه خوبی داشته باشیم.
میدانی با تاکید بر اینکه با نگاه به صنعت می توان ضعفها را دریافت گفت: باید ببینیم در کلانشهرهای چون تهران چه کار اجرایی خوبی در صنعت آب می توانیم انجام دهیم.
به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا ،وی با اشاره به این که دولت توجه کافی به مساله آب دارد و شورای عالی آب فعال است گفت: در وزارت نیرو اتاق فکر تشکیل شده و متخصصان بیرون از وزارتخانه نیز به ما مشورت میدهند.معاون وزیر نیرو در امور آب در پایان ابراز امیدواری کرد که موسسه آب دانشگاه تهران مسائل اجتماعی را هم وارد بحث مدیریت آب کشور کند و براساس شاخصها در مسیر درست قرار گیریم.
میدانی عنوان کرد
اراده لازم برای مدیریت منابع آب
ساعت24-معاون وزیر نیرو در امور آب اظهار کرد: زمانی وزارت نیرو به خود افتخار میکند که متخصصین اظهار کنند که با شاخصهای صنعت آب می توان گفت که مدیریت حرکت آب در کشور در مسیر درستی قرار گرفته است.
نظرات کاربران