عباسعلی کدخدایی امروز( سه شنبه) پس از آن که دومین گزینه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد نگرفت، بعنوان یک حقوقدان گفت:شخص رییس جمهور می تواند چنین درخواستی را مطرح کند و در اين صورت رهبر معظم انقلاب به این موضوع ورود می کنند.

وی ادامه داد: در اصل ۱۳۵ قانون اساسی تصریح شده است که رییس جمهوری باید برای وزارتخانه هایی که سرپرست ندارند، برای مدت سه ماه سرپرست تعیین کند بنابراین بیشتر از سه ماه فردی نمی تواند سرپرستی این وزارتخانه را برعهده بگیرد.

وی افزود: در دولت گذشته این مساله پیش آمد و از شورای نگهبان سوال شد که اگر بعد از چند بار معرفی وزیر، رای اعتماد مجلس کسب نشود چه اقدامی باید انجام شود؟ این شورا تفسیری که داشت تنها سه ماه را دولت یا رییس جمهور می تواند استفاده کند اما بعد از آن نه قانون اساسی و نه تفسیر سخنی نگفته است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ایرنا،در حال حاضر وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری توسط محمدعلی نجفی به صورت سرپرست اداره می شود و در ۲۹ آبان ماه، مهلت قانونی برای حضور وی در این سمت به پایان می رسد.