style="text-align:justify">طرفداران نورگل یشیلچای از او به خاطر انتقادپذیری اش تشکر کردند. به تازگی یک روزنامه ی ترکیه ای از نورگل یشیلچای و بوتاکس صورت او انتقاد تندی کرده بود، اما نورگل نه تنها از این انتقادات برآشفته نشد بلکه با روی گشاده از آنها استقبال کرد و گفت: قبل از بوتاکس زیباتر بودم، اصلا به آن نیازی نداشتم، چون هنوز زیبا و جوانم.

هنوز مدّت زمان زیادی از مطالب انتقادی و منفی روزنامه ها، طرفداران و شبکه های اجتماعی علیه چهره ی جدید نورگل یشیلچای نگذشته بود که او به گرمی از همه ی آنها استقبال کرد و تزریق بوتاکس بر روی صورتش را متوقف نمود.

او به این حرکت اکتفا نکرد بلکه در مصاحبه با رسانه ها اعتراف کرد که:قبل از این تجربه ی تزریق بوتاکس نداشتم، خیلی پش یمانم شدم, و همانطور که الآن می بینید اثری از بوتاکس روی صورتم نیست.