در همين حال سالن ردوتن در كاخ هوف بورگ از سوي دولت اتريش از امروز رزرو شده است. وزير خارجه امريكا نيز همچنان به رايزني با وزيران خارجه ديكر دوستان امريكا ادامه ميدهد و پس از گفتگو با وزير امور خارجه عربستان در هواپيماي شخصي‌اش در فرودگاه وين، تلفني وزير خارجه كانادا را نيز در جريان مذاكرات قرار داد.

به گزارش ساعت 24 ،امروز نيز به تعداد خبرنگاران به نحو محسوسي افزوده شده است وراديو و تلويزيون هاي اروپايي خبر هاي مربوط به اين نشست را در صدر خبرهاي خود قرار داده اند. در كنار خبرنگاران ايراني حضور خبرنگاران تلويزيون هاي فارسي زبان خارج از كشور و تلويزيون هاي عربي محسوس است. تلويزيون زِد د اف المان در گزارشي خبري نشست وين را سر اغاز دوره تازه اي در روابط بين المل خواند و إظهار نظر كرد كه اگر در وين توافقي صورت گيرد، اين توافق يك توافق تاريخي بي‌نظير در اغاز قرن بيست ويكم خواهد بود.

امروز هواي وين ابري وسرد است ولي ممكن است انچه امشب رخ دهد سردي هواي وين را به فراموشي بسپارد. در همين حال خبرهاي تاييد نشده اي بين خبرنگاران شايع شده است كه قرار است اگر گفتگو هاي امروز به سر انجام نرسد، در أواخر اين ماه گفتگوهاي ديگري در عمان اغاز شود و پس از ان اگر در عمان توافقي صورت گيرد، گفتگوهاي در ماه مارس دوباره در وين از سر گفته مي‌شود. بايد ولي ياداوري كرد كه هنوز هيچ خبر رسمي در اين مورد از سوي هيات هاي درگير در مذاكرات به خارج درز نكرده است ولي به علت سكوت خبري حاكم بر فضاي مذاكرات بازار شايعات به شدت گرم است. حضور وزير خارجه عمان در وين به اين شايعه دامن زده است،