laquo;ماریا کریستینا سیفوئنتس» رئیس منطقه خودمختار مادرید که از اعضای هم حزبی نخست‌وزیر اسپانیا است، به دنبال تشدید فشارها به او به اتهام جعل و دستکاری در مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و همچنین رسوایی سرقت از یک مغازه از سمت خود کنار رفت.

رئیس یکی از ۱۷ بخش خودمختار اسپانیا امروز چهارشنبه به دنبال تشدید فشارها بر او بر سر انتشار فیلمی از وی در سال ۲۰۱۱ که در آن در حال سرقت یک «کِرِم» ضد پیری از یک مغازه بود، و همچنین جعل و دستکاری در مدرک تحصیلی‌اش استعفا داد.

به گزارش رویترز، «ماریا کریستینا سیفوئنتس» رئیس منطقه خودمختار مادرید که عضو «حزب مردم» به ریاست «ماریانا راخوی» نخست‌وزیر اسپانیا است، در حالی استعفا داده که در رقابت برای تکیه زدن دوباره بر این کرسی، تحت فشار نامزدهای احزاب دیگر قرار داشت.

به طور سنتی، «حزب مردم» در قیاس با دیگر احزاب، به طور سنتی حامیان بیشتری در مادرید داشته است اما رسوایی‌های اخیر رئیس منطقه خودمختار مادرید را مجبور به استعفا کرد.

این سیاستمدار اسپانیایی متهم شده که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد خود را جعل و دستکاری کرد.

از سوی دیگر اخیرا فیلمی از او منتشر شده که وی را در حال سرقت مخفیانه از یک مغازه نشان می‌دهد.

هر چند این فیلم مربوط به سال ۲۰۱۱ بوده اما در آن خانم سیفوئنتس را در حال سرقت یک ِکِرِم ضد پیری نشان می‌دهد.

او قبل از اعلام استعفایش از ریاست منطقه خودمختار مادرید، برداشتن و سرقت این کِرِم را «اشتباهی ناخواسته» توصیف کرد.

انتهای پیام/م

فارس