بعد از نتایج ضعیف تیم استقلال در هفتههای اخیر و همچنین شکست آبیپوشان مقابل رقیب دیرینه امیر قلعهنویی روز یکشنبه در خصوص این اتفاقات و دلایل آن به اعضای هیات مدیره توضیح خواهد داد.
طبق برنامه هر هفته اعضای هیات مدیره مبنی بر صحبت پیرامون مسائل جاری باشگاه،سرمربی تیم استقلال روز یکشنبه آینده در جلسه هیات مدیره شرکت خواهد کرد.
قرار است تمامی اعضا و حتی نجف نژاد در صورت بهبودی شرایط در این نشست شرکت کنند و پیرامون مشکلات کنونی تیم به صحبت بپردازند.
به گزارش ساعت 24 به نقل از فارس، تیم فوتبال استقلال فردا در اصفهان در چارچوب مسابقات جام حذفی به مصاف ذوبآهن خواهد رفت و باخحت احتمالی استقلال در این بازی می تواند مقدمات خداحافظی قلعه نویی با نیمکت پرماجرای این تیم را فراهم کند.
زنگ خطر برای ژنرال به صدا درآمد
احضار قلعهنویی به هیات مدیره استقلال
ساعت 24- سرمربی تیم فوتبال استقلال در جلسه هفته آینده هیات مدیره استقلال در خصوص نتایج این تیم توضیح خواهد داد.
نظرات کاربران