quot;مرتضی عابدینی" گفت: از آنجا که ایران، سومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی بهداشتی در خاورمیانه است و بخش عمده‌ای از محصولات موجود در بازار، تقلبی هستند بنابراین به هنگام خرید این لوازم باید دقت فراوانی به خرج دهیم.

وی تأکید کرد: میزان بالای سرب در رژلب‌های تقلبی و وجود سم افلاتوکسین B بالاتر از حد مجاز در مواد آرایشی تقلبی، باعث بروز صدمات شدید کبدی و حتی سرطان می شود.

این کارشناس توصیه کرد: در انتخاب لوازم آرایشی دقت بسیار به خرج دهند و به صرف ارزانی تن به استفاده از مواد فاقد کیفیت ندهند چرا که در دراز مدت مجبور خواهند شد با مراجعه به پزشک هزینه‌های بیشتری را صرف درمان نمایند.

وی گفت: در مورد لوازم آرایشی بهداشتی ایران(داخلی) وجود چهار مشخصه محصول شامل پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا، نام تجاری محصول و آدرس کارخانه سازنده باید به صورت خوانا روی برچسب محصول درج شده باشد.

عابدینی یادآور شد: در مورد لوازم آرایشی بهداشتی خارجی نیز وجود شماره مجوز واردات از وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا و آدرس شرکت وارد کننده کالا باید روی برچسب محصول به صورت فارسی نویس وجود داشته باشد.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، وی اظهار کرد: با وجود سخت گیری‌های شدید وزارت بهداشت هنوز برخی مواد آرایشی بهداشتی، به صورت قاچاق و خارج از نظارت وارد کشور می شوند و تنها به دلیل ارزانی و تنوع، لوازم آرایشی بهداشتی تقلبی مصرف کننده‌های زیادی دارد.