محمدعلی سید ابریشمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - اظهار کرد: سازمان صنایع کوچک در سال ۱۳۴۳ و با ماموریت کمک به ایجاد صنایع کوچک در ۱۱ منطقه ویژه اقتصادی، تکمیل زیرساخت ها، ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی، ایجاد مراکز کسب و کار، توسعه بازار بخشی احداث شدند.
وی افزود: واحدهای تولیدی دارای ظرفیت اشتغال کمتر از ۵۰ نفر در مجموع صنایع کوچک قرار می گیرند و سهم صنایع کوچک ۹۲ درصد از کل صنایع موجود است که برای یک میلیون نفر اشتغال ایجاد کرده است.
به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از ایسنا، مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: ۱۴ هزار واحد صنعتی به دلیل وجود مشکلات تکنولوژی و نقدینگی طی ۱۵ سال اخیر متوقف شده اند که اکثر آنها بین سالهای ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۲ اتفاق افتاده است و ۷۰ درصد این توقف به دلیل وجود مشکلات نقدینگی بوده که می توان به صراحت اعلام کرد که با تامین تسهیلات بخش اعظمی از این مشکلات حل شود.
وی گفت: طبق پیش بینی های انجام شده اگر روال به خوبی پیش رود تا سال آینده، ۴۰ درصد پروژه های متوقف شده که حدود ۵۶۰۰ واحد هستند، هر یک با دریافت ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات احیا می شوند و میزان اشتغال این ۱۴ هزار واحد صنعتی ۱۱۲ هزار نفر خواهد بود.
معاون وزیر صنعت عنوان کرد
واحدهای صنعتی تعطیل 112 هزار شغل ایجاد می کنند
ساعت 24- مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: راهاندازی 14 هزار واحد صنعتی متوقف شده به معنای ایجاد اشتغال برای 112 هزار نفر است.
نظرات کاربران