laquo;فرحان حق» معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد با اعلام آزادی بیش از ۲۰۰ کودک در سودان جنوبی گفت که با آزادی این کودکان از سال جاری تا کنونی ۸۰۶ کودک آزاد شده‌اند.

وی افزود که انتظار می‌رود طی ماه‌های آینده دستورات زیادی برای آزادی دیگر کودکان صادر شود و به این ترتیب شمار کودکانی که آزاد می‌شوند به بیش از ۱۰۰۰ نفر خواهد رسید.

شبکه اسکای‌نیوز با اعلام این خبر افزود که بیشتر کودکان آزاد شده از گروه معارض موسوم به «الجیش الشعبی لتحریر السودان» و ۸ نفر نیز از جبهه نجات ملی هستند.

سودان جنوبی سال ۲۰۱۱ پس از اجرای همه‌پرسی از سودان جدا شد. از سال ۲۰۱۳ به دنبال نزاع بین «سلواکر میاردیت» رئیس‌جمهور سودان جنوبی و «ریاک مشار» معاون وی، درگیری‌های داخلی در این کشور آغاز شد که تا کنون به کشته شدن ده‌ها هزار نفر و آوارگی ۳.۵ میلیون نفر دیگر منجر شده است.

انتهای پیام/م

فارس