وی در باره نقطه قوت ها تیم ملی افزود: همیشه خط حمله ما در چندسال اخیر قوی ظاهر شده است که آن هم به علت حضور مهره های قوی ما در این منطقه است. به نظر من انصاری فرد هم در خط هافبک به هیچ وجه خوب نبود. او برای آقای گلی در لیگ یونان می جنگیده است و پستش جای دیگری است. نباید همه را در ترکیب بگذاریم که مجبور شویم پست هایشان را عوض کنیم! هرکس در پست تخصصی خود بهتر بود، بازی می کند.
سرمربی سابق پرسپولیس در رابطه با انتقاد از روزبه چشمی گفت: روزبه بسیار بازیکن خوب و زحمتکشی است و اعتقاد دارم در پست خود یکی از بهترین هاست اما باید بپذیریم که او هافبک دفاعی است و نه مدافع، وگرنه یک خط جلوتر می تواند خیلی جنگنده تر و بهتر ظاهر شود.
درخشان در خصوص انتقاد نمایندگان مجلس از سرمربی تیم ملی افزود: حرف نمایندگان جای خود، اما آن ها نمی دانند که وقتی سرمربی تیم ملی کسی را انتخاب می کند یا بازیکنی را در جایگاهی قرار می دهد یعنی چه! بهتر است آن ها وارد این مسائل نشوند.
نظرات کاربران