وی درباره ترکیبی که کیروش در این بازی استفاده خواهد کرد، تصریح کرد: خیلی کم پیش میآید که کیروش به ترکیب تیمش دست بزند و به نظر من در این بازی هم سرمربی تیم ملی تیم را با همان ترکیب بازی مقابل مراکش به میدان خواهد فرستاد.
پیشکسوت فوتبال کشور درباره عزتاللهی و اضافه شدن او به تیم، گفت: در پست هافبک دفاعی ابراهیمی عالی بود و از بازیکنان تاثیرگذار تیم ملی ایران در بازی قبلی بود اما باید ببینیم نظر کیروش در این مورد چیست. شاید بخواهد از ۲ هافبک دفاعی مقابل اسپانیا استفاده کند.
جمشیدی درمورد انتقاداتی که از آزمون در بازی مقابل مراکش شد، خاطرنشان کرد: اینکه بخواهیم یک بازی را معیار عملکرد یک بازیکن بدانیم بسیار ناجوانمردانه است، آزمون در مرحله مقدماتی خدمات زیادی به تیم ملی کرد و ما نباید زحمات او را فراموش کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تیم ملی از ۲ بازی بعدی خود امتیاز میگیرد، تاکید کرد: من به این ۲ بازی خوشبین هستم، جام جهانی روسیه، جام شگفتیها خواهد بود و هیچ چیزی دور از دسترس نیست. همانطور که ایسلند توانست آرژانتین را متوقف کند و مکزیک آلمان را شکست دهد ما هم میتوانیم از اسپانیا و پرتغال امتیاز بگیریم.
نظرات کاربران