حال با چنین نمایش هایی فوتبال دوستان امیدوار به یک انتقال بزرگ برای او هستند. شاید خودِ کریم نیز پس از یک فصل موفق در المپیاکوس و سه نمایش جذاب با تیم ملی چنین انتظاری داشته باشد.
انصاری فرد در فصل گذشته سوپر لیگ یونان عملکرد بسیار خوبی در پیراهن سفید و قرمز المپیاکوس داشت. او 25 بازی در لیگ انجام داد که در 21 مسابقه از ابتدا به میدان رفت و 17 گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم داد. او به طور میانگین هر 111 دقیقه یک بار برای المپیاکوس گلزنی کرد و این آمار برایش بسیار خوب است.
با این وصف، انصاری فرد را می توان یکی از موفق ترین لژیونرهای فوتبال آسیا در قاره سبز نامید. پیش از جام جهانی چند رسانه خارجی خبر از پیشنهاد تیم های آلمانی به مهاجم 28 ساله ایرانی داده بودند و انتظار می رود تا پایان نقل و انتقالات، پیشنهادات دیگری هم از راه برسد.
کریم پیش تر بازی در تیم های اوساسونا و پانیونیوس را تجربه کرد و این فصل نیز نشان داد می تواند در بهترین تیم یک لیگ بدرخشد. شاید حالا وقت آن رسیده که حضور در لیگ معتبرتری را تجربه کند. حدود دو دهه قبل، یک مهاجم اردبیلی در 28 سالگی راهی بوندس لیگا شد و حالا او را یکی از 5 لژیونر برتر تاریخ فوتبال ایران و البته آقای گل فوتبال ملی جهان می نامند. اکنون آیا انصاری فرد می تواند راه اسطوره ملی ایران، علی دایی را برود و پا جای پای او بگذارد؟
نظرات کاربران