سرگئی لاوروف بر پشتیبانی کشورش از روند مذاکرات هسته ای با ایران تاکید کرد و افزود: روسیه از ادامه مذاکرات در مورد مساله هسته ای ایران حمایت می کند.
وی در ادامه سخنان خود گفتۀ روسیه خواستار رفع تنش ها و اختلافات میان ایران و آمریکا است. ما خواهان بهبودی روابط این دو کشور هستیم.به باور ما زمان برای گفتگوهای سیاسی ایران و آمریکا در مرد مسایل مهم در عرصه بین المللی ازجمله مسایل منطقه ای فرا رسیده است. اطمینان دارم بهبودی روابط ایران و آمریکا در راستای تقویت ثبات در منطقه خاورمیانه و مناطق همجوار آن خواهد بود و به حل و فصل مساله هسته ای ایران کمک می کند. رفع اختلافات میان این دو کشور موجب افزایش کارایی تلاش های بین المللی در مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر خواهد بود.
رییس دستگاه دیپلماسی روسیه در پاسخ به سوالی در مورد بازگشایی نمایندگی دیپماتیک آمریکا در ایران گفت: این سوال را بهتر است از مقامات آمریکایی و ایرانی بپرسید.
به گزارش ساعت 24 به نقل از ايرنا، وی افزود: به نوبه خود همواره از بهبودی روابط ایران و آمریکا که به وضع بحرانی رسیده است و به نفع دو کشور نیست حمایت می کنیم.
لاوروف:
روسیه از توافق جامع هسته ای حمایت می کند
ساعت 24- وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو از هر اقدامی برای حصول توافق جامع در مورد برنامه هسته ای ایران حمایت می کند.
نظرات کاربران