وی یادآورشد:ساعت 00:40 بامداد این شناور اعلام شرایط اضطرار کرد که بلافاصله شناورهای نیمروز، عسلویه1 و 2، هادی6 و ناجی 18 به منطقه اعزام شدند.
این مقام مسئول اظهارداشت: همچنین شناور پارمیدا 4 پیش از رسیدن شناورهای اعزام شده باتوجه به نزدیک بودن موقعیت با حضور در محل 9 نفر از 11 نفر خدمه شناور را نجات داد.
ارجمند زاده ادامه داد: پس از رسیدن شناورهای اعزامی بلافاصله عملیات اطفا حریق در ساعت 02:30 بامداد دقیقه انجام شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر یادآورشد: عملیات جست و جو برای یافتن 2 سرنشین دیگر این سانحه آتش سوزی همچنان ادامه دارد.
ارجمند زاده گفت : شناور حادثه دیده نیز پس از عملیات اطفا بوسیله یدک کش عسلویه 1 درحال انتقال به سمت عسلویه است.
نجات 9 سرنشین شناور حادثه دیده در خلیج فارس
ساعت24-مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: 9 نفر از سرنشینان شناور حادثه دیده درآب های خلیج فارس از مرگ حتمی نجات یافتند و جست و جو برای یافتن 2 سرنشین مفقود شده ادامه دارد.
سیاوش ارجمند زاده روز جمعه افزود: حادثه آتش سوزی این شناور خدماتی از مبدا عسلویه به مقصد منطقه نفتی پارس جنوبی در نیمه شب گذشته مهار شد.
نظرات کاربران