دیروز جاشوا ارنست سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که مقامات اقتصادی کاخ سفید نگران کاهش قمت نفت نیستند و آن را به سود اقتصاد آمریکا می دانند. روز دوشنبه هر یک گالن بنزین (معادل 3/8 لیتر )در آمریکا کمتر از دو دلار عرضه شد که به گزارش رویترز قیمت بی سابقه ای بوده است. این کاهش قیمت برای صاحبان خودرو در آمریکا و صنعت خودرو سازی این کشور یک فرصت مناسب است.
دیروز قیمت نفت خام وست تگزاس آمریکا زیر پنجاه دلار معامله شد و نفت برنت دریای شمال نیز کمتر از پنجاه و سه دلار. این کاهش ناشی از گزارش های منابع رسمی از افزایش تولید روسیه و رسیدن تولید نفت عراق به بالا ترین میزان توان این کشور و تخفیف عربستان به مصرف کنندگان اروپایی برای کسب سهم بازار بود.
نفت خام آمریکا دیروز در این شرایط به زیر پنجاه دلار رسید اما پس از مدتی هر بشکه نفت خام پنجاه میمیز چهار دلار معامله شد. کاهش بهای نفت موجب کاهش شاخص صنعتی داوجونز و نزدک دو شاخص مهم بورس آمریکا هریک به ترتیب به میزان 1.82و 1.57 درصد کاهش یافتند.