پرواز تهران - اردبیل متعلق به شرکت ایران ایر که قرار بود امروز ۱۶ دی‌ماه ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه انجام شود به علت وضعیت جوی بد اردبیل در ساعت ۱۳ و ۱۲ دقیقه لغو شد.

به گفته‌ یکی از مسافران، آنان از ساعت ۱۱ و ۱۰ دقیقه وارد هواپیما شده بودند و منتظر پرواز به سمت اردبیل بودند که خلبان در این مدت بارها درباره‌ شرایط جوی اردبیل توضیحاتی ارائه کرد که در نهایت این پرواز بعد از حدود دو ساعت معطلی مسافران کنسل و به وقت دیگری موکول شد.

سرعت باد در اردبیل ۱۸ متر در ثانیه است

علی دولتی مهر مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: هم‌اکنون سرعت باد در اردبیل ۱۸ متر درثانیه است که این پدیده بعدازظهر امروز شدت یافته و بین ۷۰ تا ۱۰۰ متر خواهد رسید و تا فردا بعدازظهر ادامه خواهد یافت بخصوص در نواحی مرکزی استان شاهد شدت آن خواهیم بود.

وی گفت: این پدیده نسبت به دیشب با کاهش مواجه بوده که رفته رفته به شدت آن افزوده می‌شود بطوری که تا فردا بعدازظهر شاهد استمرار آن خواهیم بود و فردا بعدازظهر هوای سرد به منطقه ورود خواهد کرد.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، از روزگذشته تندباد شدید در اردبیل شروع به وزش کرده و در برخی از شهرستان‌ها از جمله مشگین‌شهر و نیر سرعت وزش باد به ۹۷ کیلومتر در ساعت رسیده و تعدادی از افراد نیز مصدوم شدند.