برانکو هم در گذشته رامین رضاییان را به دلیل درگیری با علی علیپور در اردوی تیم از کادر تیم کنار گذاشت. حتی وساطت پروین هم باعث نشد که برانکو تصمیم خود را تغییر دهد و به نظر می رسد کرانچار هم دوست دارد شبیه برانکو رفتار کند.
البته تیم ملی امید در ترکیب از مهاجمان باتجربه ای بهره می برد که در لیگ برتر هم به دفعات بازی کرده اند. مهدی قایدی، امیر روستایی، محمد رضا آزادی و الهیار صیادمنش که البته در حال حاضر مصدوم است و همراه تیم ملی امید به اردن نرفته است. البته کرانچار با این برخورد به دیگر بازیکنان تیم ملی امید ثابت کرد حفظ نظم در اردوی تیم ملی امید برای وی اهمیت زیادی دارد و اگر بازیکنی بخواهد این نظم را قربانی کند جایی در ترکیب تیمش نخواهد داشت.
یکی از دست اندرکاران تیم ملی امید که تمایلی به افشای نام خود نداشت در این باره گفت: کرانچار به یکباره تصمیم به اخراج محمد امین اسدی نگرفت. بارها و بارها به او تذکر داده بود و اخراج از اردوی تیم آخرین تنبیهی بود که کرانچار برای مهاجم تیم پرسپولیس در نظر گرفت.
نظرات کاربران