style="text-align:justify">منابع خبری روز دوشنبه (۹ اردیبهشت) از شنیده شدن صدای گلوله در نزدیکی سفارت آمریکا در هائیتی خبر داده‌اند.

حساب رسمی امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا در توئیتر وقوع این تیراندازی را تأیید کرده و نوشته است: «تیراندازی از درب پشتی سفارت در حال وقوع است. دستور پناه‌گیری در محل برای حاضران در مجموعه سفارت در حال اجرا است. اگر در حال رفتن به سمت سفارت هستید، مکان امنی پیدا کرده و پناه بگیرید.»

رسانه‌ها از جمله خبرگزاری فرانسه نوشته‌اند مقام‌های وزارت خارجه آمریکا جزئیات بیشتری درباره این حادثه ارائه نداده‌اند. هنوز مشخص نیست که این تیراندازی ادامه‌دار است یا خیر.

هائیتی یکی از فقیرترین کشورهای دنیا است. این کشور دو ماه پیش صحنه تظاهرات‌های گسترده و حضور هزاران نفر در خیابان‌ها در اعتراض به شرایط معیشتی بود.

فارس