r />
شاگردان آنچلوتی خیلی زود دروازهشان توسط جیلاس از روی نقطه پنالتی در دقیقه ۳ باز شد اما کریم بنزما در دقیقه ۲۷ بازی را به تساوی کشاند تا نیمه اول با تساوی یک بر یک خاتمه یابد.
در نیمه دوم رئالیها امیدوار به گلزنی بودند که مهمترین اتفاق اخراج کریستیانو رونالدو ستاره کهکشانیها و دارنده سه توپ طلای فوتبال جهان بود که در دقیقه ۸۲ مجبور به ترک زمین شد؛ اما این اخراج باعث نشد تا رئال از حملاتش عقب بکشد و در نهایت گرت بیل موفق شد از روی نقطه پنالتی دروازه کوردوبا را در دقیقه ۸۹ باز کند تا کهکشانیها از شکست پیروزی بسازند.
کوردوبا از دقیقه ۸۷ با اخراج کارتیبا ۱۰ نفره به بازی ادامه داد.
رئال با این برد ۴۸ امتیازی شد و در صدر باقی ماند.
رونالدو دو بازی محروم، رئال پیروز شد
ساعت24-در هفته بیستم پیکارهای لالیگا رئال مادرید در خانه کوردوبا به میدان رفت و به پیروزی دو بر یک رسید اما در این بازی کریستیانو رونالدو اخراج شد و دو بازی محروم خواهد بود.
تیم فوتبال رئال مادرید از هفته بیستم لالیگا در خانه کوردوبا در حالی که تا دقایق پایانی به تساوی رسیده بود، در نهایت پیروز شد.
نظرات کاربران