یکی از گزینههای اصلی سرخپوشان، تاکیس لمونیس یونانی است. او سابقه مربیگری در تیمهای المپیاکوس، لوادیاکوس، الرائد عربستان، پانینیوس و ... را دارد و در آسیا نیز کار کرده است. او همراه با المپیاکوس ۵ جام قهرمانی بدست آورده و اکنون با مدیران پرسپولیس در حال مذاکره است تا جایگزین برانکو شود.
مربی ۵۹ ساله پس از خروج از هتل در استانبول در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: مذاکراتی با باشگاه پرسپولیس داشتم و اکنون ۲ طرف باید شرایط را بررسی کنند تا تصمیم نهایی گرفته شود. شغل من مربیگری است و باید درباره تیمی که با آن مذکره کنم، بدانم و به طور طبیعی اطلاعات زیادی درباره ایران و پرسپولیس دارم.
او در مورد اینکه به دلیل مسائل مالی با پرسپولیسیها به توافق نرسید، افزود: نه این موضوع درست نیست که بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدیم، زیرا درباره این موضوع صحبت نکردیم. جلسه امروز برای آشنایی ما و مدیران پرسپولیس بود و باید در آینده دید که با پرسپولیس قرارداد میبندم یا خیر؟
لمونیس در پایان گفت:من هم مانند مدیران پرسپولیس در حال ترک استانبول هستم و قرار است با پرسپولیسی ها با ایمیل در ارتباط باشم.
نظرات کاربران