گزارش منتشر شده بر روی پایگاه خبری شرکت مدیریت فناوری بورس تهران نشان می دهد که
بورس در حال بازیابی خود پس از تحولات یک ماهه اخیر است. تحولاتی که در پس نگرانی هایی که از کاهش شدید قیمت نفت ،به نتیجه نرسیدن مذاکرات اتمی پس امیدواری هایی که برخی گزارش ها به آن دامن می زدند و برخی تحولات در اقتصاد کشور از جمله تغییرات در مدیریت بورس و نوسانات نرخ ارز و طلا رخ نمود.
این روند به کاهش شاخص کل و قیمت سهام اغلب شرکت ها منجر شد و با توجه به اینکه روند کاهش قیمت ها به سطحی رسیده بود که کف و کمترین قیمت بود این روند متوقف شد و انتظار می رود که پس از یک دوره ثبات قیمت ها تحت تاثیر برخی روند های مثبت در اقتصاد و یا تحولات سیاسی کشور افزایش قیمت را شاهد باشیم.
در پایان معالات دیروز ارزش روز بازار در بورس بهادار اوراق تهران به ۲۹۴ هزار میلیارد تومان رسید.
تعداد سهام معامله شده از ابتدای زمان کاری امروز ۵۵۷ میلیون برگ سهم به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان و در قالب ۴۳ هزار و ۲۰ فقره معامله بود.
در پایان این معاملات شاخص صنعت با ۱۱۹ واحد افزایش یافت و به ۵۴ هزار و ۹۰۲ واحد رسید. شاخص ۵۰ شرکت فعالت بورسی نیز با ۹ واحد ارتقاء به ۲۶۷۳ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۵۳۵ واحد افزایش به ۷۴ هزار و ۴۱۸ واحد رسید. شاخص ۳۰ شرکت بزرگ با ۸ واحد افزایش به ۲۹۴۱ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۲۱۸ واحد افزایش به ۴۸ هزار و ۲۵۰ واحد رسید. شاخص بازار دوم بورس به ۵۱۷ واحد افزایش به ۱۲۹ هزار و ۱۱۷ واحد رسید.
امروز نمادهای وبصادر، رمپنا، وتجارت، خودرو، وبملت، پارسان در تقویت شاخص بورس اثر داشته و نماد فخوز در کاهش شاخص ۱۰۷ واحد اثر داشته است.
نمادهای پربیننده مشتریان بورس امروز مربوط به شرکتهای ایران خودرو، بانک صادرات ایران، صنایع آذرآب، سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، گروه مپنا، بانک ملت و بانک تجارت بوده است.
در بازار نقدی فرابورس ایران نیز امروز شاخص کل با ۱۴ واحد تقویت به ۷۳۷ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به ۶۰ هزار میلیارد تومان رسید. امروز در فرابورس ایران معاملهگران ۲۵۷ میلیون برگ سهم در قالب ۱۹ هزار و ۵۱۹ فقره معامله و به ارزش ۱۵۳ میلیارد تومان یعنی بیش از ارزش معاملات امروز بورس اوراق بهادار تهران دادوستد کردند.
نمادهای پربیننده فرابورس مربوط به شرکتهای شهرسازی و خانهسازی باغمیشه، قاسم ایران، سرمایهگذاری مسکن تهران،گروه پتروشیمی سرمایه ایرانیان،توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، آ.س.پ و بانک حکمت ایرانیان بوده است.امروز عمده نمادهای فرابورسی مانند جم، پترول، زاگرس، ذوب، شرانل، وگردش، دی، در ارتقای شاخص فرابورس ایران اثرگذار بودهاند.
شاخص بورس مثبت شد
ساعت24-پس از یک دوره سقوط پیاپی قیمت ها و کاهش اغلب قمت ها در بورس تهران امروز بازار سهام شاهد شد قیمت ها و مثبت شدن شاخص کل قیمت سهام بود و در پایان معاملات شاخص بورس اوراق بهادار تهران با ۲۸۶ واحد افزایش به ۶۵۵۴۲ واحد رسید
نظرات کاربران