style="text-align:justify">سیاوش محبی فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پردیس در خصوص یک سویه شدن محور هراز، اظهار کرد: اعمال محدودیت را فردا در محور هراز خواهیم داشت.

وی گفت: همچنین از ساعت 14 تردد انواع وسایل نقلیه از رودهن به سمت شمال ممنوع خواهد شد و از ساعت 16 تردد خودروها از آب اسک به طرف رودهن به صورت یکطرفه در خواهد آمد.

محبی با بیان اینکه این محدودیت‌ تا ساعت 24 روز جمعه دارد، گفت:هم اکنون تردد انواع وسایل نقلیه از شمال به حنوب و جنوب به شمال محور هراز روان و عادی در جریان است.

وی با بیان اینکه تاکنون حادثه خاصی در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران رخ نداده، بیان کرد: عبور و مرور انواع وسایل نقلیه از دو لاین رفت و برگشت محور فیروزکوه روان و بدون ترافیک در جریان است.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، افزود: آمد و شد وسایل نقلیه از محور امام رضا(ع) و بزرگره حرم به حره روان و عادی گزارش شده و مشکلی در خصوص تردد وسایل نقلیه از این محورها وجود ندارد.

وی تاکید کرد: هم وطنان با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، مدیریت زمان سفر، پرهیز از عجله و شتاب، عدم ارتکاب تخلفات حادثه ساز، سفری ایمن و بدون خطر را برای خود و دیگر هم وطنانمان رقم بزنند.