حجتالاسلام علی سعیدی با بیان تأثیر خواص در هر انقلابی بیان کرد: خواص نقش مثبت و منفی دارند؛ در دوره پیامبر، ائمه، غیبت و حاکمیت دینی، ولایت ولایت رسولالله است و در همه زمانها تحقق این امر باید باشد و این به خواص جامعه بستگی دارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به وجود سه جریان در جامعه اسلامی از بعد از پیامبر اظهار کرد: جریان موافق انقلاب و اسلام و ولایت که ما اصولگرا میگوییم؛ جریان مخالف و معاند و منحرف نظام و جریان سوم که همانا ساکتین هستند.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین درسهای انقلاب توحیدی تکیه بر درون و امکانات درونی و استحکام درونی قدرت اسلام را بسازند؛ پیامبر(ص)، اسلام را یک امت ساخت.
سعیدی تأکید کرد: استراتژی رهبری بنای استحکام درونی نظام و رویکرد اقتصاد مقاومتی که یکی از راهکارهای این تاکتیک، نگاه به بیرون است، بوده و باید مراقب باشیم که این تجربه تاریخی است.
وی با اشاره به کشورهای چین و هند و توجه به قدرت درونی و استحکام ملی بیان کرد: رهبران چین و هند این کشور را به سمت تولید و تکیه به داخل سوق دادند و امروز در عرصه اقتصادی قدرتمند و تأثیرگذار در جهان هستند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دشمن دست از تحریم ما برنخواهد داشت، به جمله رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب میفرماید« در کربلا وقتی تحریمها برداشته شد که سَرها را بریدند و اهل بیت را به اسیری بُردند و خیمهها را آتش زدند».
وی افزود: دشمن امروز از یزید و فرعون و نمرود بدتر و خلاصه شده در شیطان بزرگ آمریکاست و ملت ما پشت سَر رهبری انقلاب در برابر فشارها میایستد.
سعیدی با اشاره به کشورهای یمن، سوریه، لبنان، عراق و کل منطقه خاورمیانه عنوان کرد: همه این منطقه زیر نفوذ معنوی انقلاب اسلامی است و آمریکا خواب این روزها را نمیدید، آنها ۴۸ ماه در سوریه حضور دارند و به هیچ یک از اهداف مهم خود دست نیافتهاند.
وی تأکید کرد: راه ما روشن است و با پشتوانه قوی به حرکت خود ادامه میدهیم و مذاکرات را با پافشاری بر اصول خود دنبال میکنیم و عقبنشینی نکرده و اگر دشمن قبول نکرد به ملت بگوییم تا ملت ما با ایستادگی و مقاومت و استواری بر اصول پیروزی دیگری را کسب خواهند کرد.
منبع: فارس
نماینده ولی فقیه در سپاه:
مذاکرات را با اصول خودمان دنبال میکنیم
ساعت 24- نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: راه ما روشن است و با پشتوانه قوی به حرکت خویش ادامه میدهیم و مذاکرات را با پافشاری بر اصول خود دنبال میکنیم.
نظرات کاربران