style="text-align:justify">مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان در حاشیه افتتاح سالن ورزشی «کوشکذر» شهرستان ساوجبلاغ استان البرز با اشاره به اینکه کمتر از ۶ ماه تا آغاز المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو باقیمانده است گفت: از مدتها قبل در ستاد عالی بازی‌ها، مرکب از وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک ، تصمیم بر این شد که به مدت یکسال ماهی پنج میلیون تومان به هر ورزشکاری که کسب سهمیه می‌کند پاداش داده شود.

وی گفت: المپیک بزرگترین آوردگاه ورزشی جهان است که چهار سال یکبار برگزار می شود و طبیعتا همه ورزشکاران رشته‌های مختلف کشورها امکان حضور در آن را ندارند مگر آنکه بتوانند در مسابقات انتخابی کسب سهمیه کنند.

سلطانی فر افزود: کشور ما تاکنون توانسته است در بسیاری از رشته‌ها کسب سهمیه داشته باشد تا اینجا در رشته های تیمی والیبال و بسکتبال و رشته‌های کشتی، تیراندازی کسب سهمیه کرده و در رشته های کاراته و تکواندو نیز از وضعیت خوبی برخوردار است و امتیازات خوبی را از مسابقات مختلف کسب کرده است.

وزیر ورزش و جوانان گفت: تا پایان دی ماه تمامی پاداش ۶ ماهه ورزشکاران به حساب فدراسیون‌ها پرداخت شده و بسیاری از فدراسیونها نیز به حساب ورزشکاران واریز کرده‌اند و امیدواریم با حمایت از این قهرمانان و رفع مسائل معیشتی آنها، ورزشکاران با ارامش خاطر به مسابقات بپردازند و بتوانند برای کشور افتخار آفرینی کنند.

فارس