به گزارش سایت"ساعت 24"،دکتر رسول دیناروند روز یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: هر چند که در سال های اخیر وضعیت دارو و درمان در کشور  مناسب نبوده است با این وجود ما سعی می کنیم که شرایط را به سمت مطلوبی پیش ببریم و البته مبرهن است که کار سختی در پیش است.
وی در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر قیمت خدمات دارویی به یک نرخ ثابت رسیده است و از التهاب گذشته کاسته شده و با توجه به بسته حمایتی دولت برای بیماران از اردیبهشت ماه شاهد کاهش قیمت ها نیز خواهیم بود.
معاون وزیر بهداشت هم چنین با اشاره به مرگ 3 نفر در سال گذشته بر اثر استفاده از داروی لاغری سیبوترامین که در شبکه های ماهواره ای تبلیغات گسترده ای دارد بار دیگر نسبت به استفاده از داروهای غیر مجازی که وزارت بهداشت ممنوعیت مصرف آن را اعلام کرده است هشدار داد.
دیناروند هم چنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی براخبار متناقضی که در خصوص  آلوده بودن برخی مواد غذایی و نیز سموم برخی محصولات کشاورزی و نگرانی مردم منتشر می شود تصریح کرد:   چنین شایعاتی به هیچ وجه صحت ندارد و مردم با خیال راحت محصولات موجود در بازار را مصرف کنند و بدانند تمام محصولاتی که با مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در بازار عرضه می شوند، تحت نظارت و کنترل مداوم هستند.
گفتنی است در روزهای اخیر اخباری مبنی بر استفاده از مواد سفید کننده در شیرهای مصرفی و نیز آلودگی برنج و مرغ از سوی برخی محافل خبری منتشر شده بود.
 انتهای پیام